torsdag 26. mars 2009

Svat og rød jakke




Denne jakken lagde jeg for et år siden eller noe, men har aldri brukt den så mye. 
Tror jeg skal begynne å bruke den :) 

mandag 23. mars 2009

Bursdagskort


Lagde dette bursdagskortet til Mamma sin bursdag :) Ble veldig fornøyd med det :)

onsdag 18. mars 2009

Brun kjole


Dette er en kjole du får kjøpt i mer eller mindre ferdig pakke på stoff og stil :) bare å sy sammen :)veldig enkel

Stripete kjole nr. 2


Stripete kjole nr.2 :)
Denne er mer eller mindre lik som den andre jeg lagde bare litt forskjelig i armene også er stoffene omvendte av hverandre.

torsdag 5. mars 2009

En julegave jeg fikk av venninne


Må ta med denne julegaven her synes den er utrolig flott :) er veldig fornøyd med den, synes det gøy og at hun lagde den til jul til meg :) 

Vårbilde


Våren er endelig på vei :D Måtte ta med et bilde av at våren er på vei :)

Stripet kjole


Jeg lagde den kjolen siste helgen i juleferien min, holder på med en annen som er lik men omvendt i fargene, men den ligger å venter på at jeg skal bli ferdig med den så får prøve på det. lager også et belte i det grå og svart stripete stoffe, men jeg vet ikke om jeg liker det og lurer på om noen vil mene det vil passe bedre med bare et rent svart belte i stede for.

onsdag 4. mars 2009

Skole prosjekt før jul




Dette var et skole prosjekt før jul. 
Vi skulle lage no vi kunne ha noe oppi, og da endte jeg opp med en veske. jeg har lagd denne type veske før, men den ble laget så raskt på slutten at jeg ikke likte den så godt, jeg fikk også problemer med stoffet på den så jeg valgte heller å lage en nyen men litt forskjeller. Og da endte jeg opp med å lage den som skoleprosjektet siden det passet veldig bra akkurat da. 

Svart og hvit veske med stjæs




Det svart rutete stoffet var utgangspunktet i denne vesken, jeg bare såg det å måtte lage noe med og dette ble resultatet. Jeg tror kansje sånn i etter tid er det kansje litt mye stjæs til tider, men det passer meg helt fint.
Den rommer ganske mye tross for at den er small men begrunn av lengden får man med seg en masse lange ting sånn som bærbare pcer, tegneblokker det meste man kan trenge når man bruker den. 

Regnvesken min



Denne vesken sydde jeg etter min mor hadde syd seg noen vesker i voksduk, noe som gjorde at vi ble enige om at voksduken kunne brukes som stoff til vesker som er regntette.
Noe som kan komme veldig hendig til i Bergen når det regner, må medle at det ikke er så ofte som folk skal ha det til.
Må bare reklamere litt for min mor no som har bloggen www.karillat.blogspot.com

Penal




Jeg lagde dette penale, sommeren før jeg begynte på ungdomskolen.
Er veldig fornøyd med selvom det til tidere virker litt for lite, men det kan ha noe med at jeg har så mye rart oppi det.
Velkommen til min hobby blogg :)
no i begynnelsen kommer jeg til å legge ut ting som jeg har laget for en tid tilbake av, men det kommer til å komme masse nytt.
Når kreaktiviteten viser seg, noe den gjør i perioder så noen perioder kan det være helt stopp på bloggen min, men jeg skal prøve mitt beste på å holde den oppdatert med nye ting :)
Håper dere liker noe av det dere får se :)